Pagina opties

Activiteiten in dorpshuizen

In een aantal dorpen binnen onze gemeente zijn dorpshuizen. Hier worden vaak activiteiten georganiseerd door de organisatie zelf of door verenigingen. Hieronder staan de dorpshuizen binnen Koggenland, neem vooral een kijkje op de website van de verschillende dorpshuizen. In het dorpsblad leest u ook meer over de activiteiten.

Dorpshuis de Oude School in Hensbroek

In het Dorpshuis zijn elke week verschillende activiteiten. Activiteiten die u kunt bijwonen tijdens "De week van de ontmoeting":

  • Koersballen - Op vrijdagmiddag 14:00 -16:30 uur is er in het dorpshuis Koersballen vanuit seniorenbond. Deze activiteit is op vrije inloop, kom gezellig langs.
  • SOOS - Dinsdagmiddag tijdens de SOOS zijn er leuke activiteiten zoals biljarten en handwerken of natuurlijk gezellig bijpraten onder het genot van een borrel.

Adres: Dorpsweg 70, 1711 RK Hensbroek

www.dorpshuishensbroek.nl

Dorpshuis de Ridder in Berkhout 

In het Dorpshuis zijn elke week verschillende activiteiten. Een activiteit die u kunt bijwonen tijdens "De week van de ontmoeting":

  • Bridgemiddag - Woensdagmiddag vanaf 13.15 is er een bridgemiddag, er is vrije inloop, dus kom gezellig langs en neem vooral iemand mee, want u zorgt zelf voor een partner. De entree is € 2,00.

Adres: Kerkebuurt 171, 1647 ME Berkhout

www.cafederidder.eu

Sociaal-Cultureel Centrum de Brink in Obdam

In het Sociaal-Cultureel Centrum worden elke week cursussen gegeven en activiteiten georganiseerd. Kijkt u voor de cursussen op de site van De Brink en voor de activiteiten kunt u contact opnemen met de KBO van Obdam.

Adres: Dorpsstraat 155, 1713 HE Obdam

www.debrinkobdam.nl

KBO Obdam

Dorpshuis Zuidermeer


In het Dorpshuis zijn elke week verschillende activiteiten. Een activiteit die u kunt bijwonen tijdens "De week van de ontmoeting":

  • Yoga - Elke donderdagavond van 19:15 tot 20:30 uur is er een yogales, gegeven door Nascha van Yogavalley. Telefonisch aanmelden kan via Nascha 06-22553762. 

Adres: Zuidermeerweg 56a, 1652 CV Zuidermeer

www.dorpshuiszuidermeer.nl