Pagina opties

Wethouder Van Dolder geeft startsein bouw fase 3C Buitenplaats De Burgh (26-03-2021)

Op dinsdag 23 maart kwamen in alle vroegte wethouder Rosalien van Dolder, de heer Peter Langeberg van Zeeman Vastgoed, mevrouw Karin Zeeman van Zeeman Makelaars en Johan Wit van Aannemingsbedrijf Wit Wognum bij elkaar op de bouwplaats in De Goorn.

Wethouder Van Dolder gaf daar ter plekke het officiële startsein voor de bouw van fase 3C van de wijk. Deze zevende en tevens laatste fase zorgt voor 37 nieuwe koopwoningen en 11 nieuwe huurappartementen voor het gemeentelijk woningbedrijf.

Videoboodschap 

Normaal gesproken wordt zo'n feestelijk moment gevierd met de toekomstige bewoners, dat was helaas deze keer niet mogelijk. De toekomstige bewoners ontvingen in plaats daarvan een speciaal gemaakte videoboodschap en worden uitgenodigd voor een ander moment, zodra dat mogelijk is.

Laatste fase

Met deze fase komt plan Buitenplaats de Burgh tot een afronding. In 2013 werd gestart met de verkoop van de eerste fase van het plan, nu is gestart met de zevende en tevens laatste fase van het plan. Er is straks een prachtige wijk gerealiseerd met circa 300 woningen, een aantrekkelijk speel- en sportveld en uitdagende natuurspeeltuin.

Nieuwbouwprojecten

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Koggenland? Kijk dan op www.koggenland.nl/nieuwbouw