Pagina opties

Nieuwbouwprojecten

Obdam - Tuindersweijde-Zuid

In samenwerking met projectontwikkelaar Vos’ Obdam bv en onze stedenbouwkundige is er voor het nieuwbouwplan Tuindersweijde-Zuid een ontwerp-stedenbouwkundig plan opgesteld.

link naar De Tuindersweijde-Zuid in Obdam

Avenhorn - Nieuwbouw voormalige schoollocaties Het Veer

Op deze locatie in Avenhorn gaat de gemeente woningbouw realiseren. Voordat de plannen definitief vorm krijgen, willen we graag weten hoe de inwoners van onze gemeente tegenover de 4 verschillende varianten staan.

link naar Herontwikkeling vrijkomende schoollocaties Het Veer Avenhorn

De Goorn - Buitenplaats De Burgh

Ruimte staat centraal in deze wijk. Groen en water biedt volop recreatieve ruimte. Een unieke kans om in ‘de buitenplaats’ van de Koggenland te wonen. 

link naar De Goorn - Buitenplaats De Burgh

Obdam - Dubbelspoor

Verkaveling dubbelspoor te ObdamIn 2020 heeft de voltallige gemeenteraad een motie ingediend om aan de Dubbelspoor in Obdam een aantal betaalbare koopwoningen te bouwen.

link naar De Goorn - Buitenplaats De Burgh

Ursem - De Tuinen

Het nieuwbouwplan De Tuinen komt tussen Hoek Hoveniers en de Gabrielstraat. De eerste fase wordt rond de nieuwe weg tussen Geesterland en De Leet ontwikkeld en bestaat uit circa 32 woningen van Timpaan.

link naar De Tuinen in Ursem

Berkhout - Lijsbeth Tijs

Lijsbeth Tijs ligt op een steenworp afstand van de voorzieningen van Hoorn en De Goorn/Avenhorn in een natuur-, en waterrijke omgeving.

link naar Berkhout - Lijsbeth Tijs fase 1