Pagina opties

Uw mening telt

Dit item is verlopen op 26-09-2022.

Op deze pagina kon u tot en met 23 september 2022 een reactie achterlaten op de plannen voor nieuwbouw van basisschool De Ark in Hensbroek. Het forum is nu gesloten. Wij gaan aan de slag met uw opmerkingen en suggesties.

Ga terug naar de projectpagina

Reacties (5)

Door Brom, 08-09-2022 om 21:38
Zet een paar containers op de ijsbaan en maak er iets moois van op de bestaande locatie. Waarom zaken veranderen die zo'n impact op diverse facetten van Hensbroek hebben? De plannen zijn vaag en qua tijdsbestek onrealistisch.
Door Post, 08-09-2022 om 21:42
Apollo zou een veld moeten opofferen. Een betere optie lijkt het terrein van de ijs-/skeelerbaan (ook gemeentegrond?). Hier zou je een compleet kindcentrum incl. BSO, gymzaal, parkeerplaatsen etc. kwijt kunnen.
Door anoniem, 18-09-2022 om 12:18
koop boveobo weg kan er alles maaken een school een gymzaal wooningbouw en je haald het vrachtverkeer ook uit ons dorp weg kan de school ook gebruik maken van het meertje kan je op het b veld wooningen bouwen maak van traainingsveld het b veld waar ze ook kunnen traainen
Door Hof, 22-09-2022 om 11:04
Een school naast een begraafplaats?
Joelende kinderen op het schoolplein terwijl je je geliefde begraaft ...
De school die met veel drukte uitgaat terwijl je treurt bij een graf ...
Geen goed idee.
Door anoniem, 23-09-2022 om 14:09
Waarom "De nieuwe school dient dan ook ‘tussen de huizen’ komen te staan en niet ergens aan de buitenrand"? Dit geeft overlast voor de mensen die in die huizen wonen en tegenwoordig ook thuiswerken. Zet die kinderen lekker aan de buitenrand, hebben ze nog een mooi uitzicht over de weilanden ook. En als ze daardoor de (poe poe, oh zo drukke, gevaarlijke, ahum) Dorpsweg moeten oversteken, leer je ze meteen een goed verkeersinzicht te hebben.

De locatie mag niet ‘verstopt’ liggen. Maak die dan op de ijsbaan langs de mooie, brede, overzichtelijke burg.kooijmanweg i.p.v. kruip door-sluip door via 't ouwe hof. Moet je daar weer eenrichtingsverkeer van maken, drempels, paaltjes, wat een onzin
apollo is voor de gemeente de makkelijkste optie, maar voor het dorp zeker niet de beste optie